Danslab on Tour #1

SALLY Dansgezelschap Maastricht

SALLY Danslab on tour

DANSLAB on tour #1 is een wervelende voorstelling waarin korte dansstukken van een nieuwe generatie makers in de hedendaagse dans elkaar in razendsnel tempo opvolgen. Live performances en spectaculaire digitale beelden worden afgewisseld in een dynamische voorstelling voor een nieuwsgierig publiek vanaf 10 jaar!

In DANSLAB on tour #1 laten jonge makers verbonden aan SALLY Dansgezelschap Maastricht zien wat er binnen de hedendaagse dans allemaal mogelijk is. De voorstelling is voor echte dansfans een must-see en voor de beginnende dansliefhebbers een perfecte manier om kennis te maken met hedendaagse dans. DANSLAB on tour #1 is de allereerste editie van dit dansspektakel met choreografisch werk van onder anderen Jennifer Romen (bekend van het Amerikaanse tv-programma NBC World of Dance), Roshanak Morrowatian (winnares van de Prijs van de Nederlandse Dansdagen 2020) en Justin de Jager (winnaar van de publieksprijs van Rotterdam International Duet Choreography Competition 2019 en halvefinalist van Hollands Got Talent).

SALLY’s Danslab is dé werkplaats in Zuid-Nederland voor innovatie in de dans opgezet door SALLY Dansgezelschap Maastricht. Sinds 2015 is VIA ZUID - Talentontwikkeling in de podiumkunsten ook verbonden aan het Danslab. Door te experimenteren binnen de dans en verbindingen te leggen met nieuwe technologieën, dansers en choreografen ontstaat er nieuw future-proof werk voor de dans.
Jonge talenten kunnen binnen het Danslab hun eerste stappen als choreograaf zetten of hun stijl verfijnen.

Coronaproof Interactie/meedoen
In elke stad waar DANSLAB on tour #1 speelt vragen we de plaatselijke dansliefhebbers om mee te doen aan ons programma. Ze gaan aan de slag met een eigen (korte) dansfilm, die tijdens de voorstelling in première zal gaan! Dansante Uitsmijter: Er wordt niet alleen naar dans gekeken, maar het publiek krijgt ook de mogelijk om zelf in beweging te komen. De voorstelling wordt afgesloten met een, vanuit de stoel, dansend publiek.

wo 17 feb 2021
AINSI:
AINSI Theaterzaal
16:30
Prijs € 15
Dans

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
Geannuleerd
D