Jungleboek, de musical 6+

Theater Terra

Jungleboek.PNG

Mowgli groeit op midden in de jungle bij een familie van wolven. Met zijn vrienden Baloe de beer en Baghiera de panter beleeft hij avonturen in de wirwar van tropische bomen en planten. Hij leert jagen en de taal van de dieren spreken. Dan verschijnt Shier de tijger, die achter hem aan zit. Tijd voor Mowgli om voor eens en voor altijd uit te maken wie de koning van de jungle is!

Laat je meevoeren in Jungleboek de musical over avontuur en vriendschap voor iedereen vanaf 6 jaar. Theater Terra maakte in de voorbije jaren fantasievolle bewerkingen van De Kleine Zeemeermin, Aladdin en Peter Pan.LET OP: Kies het juiste prijstype
We willen u vragen om bij het selecteren van tickets erop te letten dat u het juiste prijstype selecteert (‘Regulier’ voor volwassenen en ‘Kind’ voor kinderen t/m 12 jaar), óók indien de prijs hetzelfde is. Het is belangrijk voor ons om te weten wat de samenstelling van het publiek is in verband met het placeren op de avond zelf. Selecteer alstublieft in de Papyruszaal, hetzelfde zaal/balkondeel voor volwassenen als voor kinderen. U kunt dan naast elkaar zitten. Wij houden hierbij de richtlijn aan dat kinderen t/m 12 jaar vrijgesteld zijn van de 1,5m afstandsregel. U kunt maximaal 3 kindertickets boeken per order.

za 3 apr 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
16:00
Prijs € 18
Kinderen € 15
Familie en Jeugd
Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
F

Van
Rudyard Kipling

Script en liedteksten
Marc Veerkamp

Muziek
Fons Merkies

Regie
Wesley de Ridder

Spel
Anne Blok, Pepijn Schwartz, Sjors Arts, Jerre van Anholt