philharmonie zuidnederland

Limburgse Kerst: De Sneeuwman en meezingconcert

philharmonie-zuidnederland-Limburgse-Kerst-De-Sneeuwman-meezingconcert.jpeg

Een heerlijke familievoorstelling met het prachtige verhaal van De Sneeuwman en na de pauze volop meezingen met kerstliedjes. Op naar een heerlijke kerst! Limburgse Kerst: het inmiddels vermaarde meezingconcert voor het hele gezin. De ideale inleiding op de kerstdagen. 

Limburgse Kerst behoeft inmiddels geen introductie meer. Deze voorstelling voor het hele gezin is uitgegroeid tot de ideale inleiding op de kerstdagen. Door de sfeer, de unieke samenzang en ook dit jaar weer met een prachtig verhaal. Geniet voor de pauze van de prachtige muziek van De Sneeuwman (Walking in the air) met onder meer sopraan Nikki Treurniet en het verhaal van De Sneeuwman in een Nederlandse versie door Jochum ten Haaf. Daarbij worden live prachtige tekeningen en animaties gemaakt door Marie van Vollenhoven. De teksten zijn in het Nederlands vertaald (dus geen dialect-barrière) door Frans Pollux.

Limburgse Kerst is uitgegroeid tot de ideale inleiding op de kerstdagen.
 

Na de pauze neemt Kooracademie Maastricht (van Opera Zuid) het voortouw om er een geweldig ‘meezingspektakel’ van te maken: een christmas-sing-a-long. Dus dat wordt gezellig met zijn allen uit volle borst meezingen! De tekst niet kennen is geen excuus om niet mee te doen, want die staan allemaal in het programmaboekje. En misschien zien we Jochem ten Haaf nog wel even terug in andere rol... Op naar een heerlijke kerst!

zo 16 dec 2018
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
14:30 / 1 pauze
Prijs € 14
Kinderen € 7,50
Klassiek - Orkestraal
Tickets
K
Nikki-portret5.jpg Kooracademie Maastricht.jpg Kavvadas, Alexandros.jpg jochum-ten-haaf-vincent-van-gogh_sabrina-van-den-heuvel10.jpg

 

Op zondag 16 december start Limburgse Kerst in Maastricht om 13.30 uur met een voorprogramma in de O.L.V. Basiliek, waarbij u kunt genieten van een koperensemble van de Koninklijke Harmonie St. Cécile uit Eijsden, pastoor Vries en een overdenking door wethouder Jim Janssen. Van daaruit gaan we in een gezamenlijke stoet naar Theater aan het Vrijthof waar u warm en muzikaal wordt onthaald door Kinderkoor Sjamaes en waar om 14.30 uur het hoofdprogramma begint.

Limburgse Kerst is mede mogelijk gemaakt door DSM

 

Dirigent 
Per-Otto Johansson
Verteller 
Jochum ten Haaf
Animaties 
Marie van Vollenhoven
Regie 
Michel Sluysmans,  Waut Koeken
In samenwerking met
Toneelgroep Maastricht, Opera Zuid

Foto
Sabrina van den Heuvel