Zoutmus

Kuikens van beton

Zoutmus-Kuikens-van-beton-Hans-Boddeke HR (2).jpg

De voorstelling heeft geen verhaal, geen rode draad, geen boodschap, maar wel het tasje van Ruth. Na drie jaar succes op theaterfestival De Parade komt Zoutmus naar het theater. Kuikens van beton is een komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen.

'komisch muziekspektakel waarin de absurdistische scènes elkaar in moordend tempo opvolgen'


Van een retestrakke funk/rockband transformeren de vijf jongemannen moeiteloos naar een droogkomische deurscène waarbij iemand een AA-batterij nodig heeft op een begrafenis en een mannetje van metaal. Zoutmus neemt u mee in hun onvoorspelbare trip waarbij u uw eigen maniakale lach leert kennen. De energie spat van het podium. 

di 4 dec 2018
AINSI:
Theaterzaal
20:30
Prijs € 15
Musical & Show
Tickets

Info
M
Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €6 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Zoutmus-Kuikens-van-beton (2).jpg Zoutmus-Kuikens-van-beton (8).jpg Zoutmus-Kuikens-van-beton (9).jpg Zoutmus-Kuikens-van-beton (6).jpg

"Dan doen ze denken aan Monthy Python,
theatraler dan ze ooit geweest zijn."

Theaterkrant

"Een fantastische chaos vol met
humor en muzikaliteit"

Ilovetheatre ★★★★

"Grappig origineel en totaal verwarrend"

de Volkskrant ★★★★

Spel en muziek
Colin Linnekamp (zang/drums), Houk van Warmerdam (bas/mondharmonica), Mees van Warmerdam (drums/percussie), Thijs Felperlaan (gitaar/piano), Jules Timmers (piano/synthesizer)
kostuumontwerp
Nola Timmeren
eindregie
Titus Tiel Groenestege
productie
Suzanne Klein
lichtontwerp
Neal Groot
fotografie
Hans Boddeke