Mariël Vaartjes en Ali-Ben Horsting

Waar je ook gaat, daar ben je

de bidweg.JPG

Tickets voor deze audiotour kunnen vanaf donderdag 8 november, 12.00 uur telefonisch gereserveerd worden via de UITBalie: 043 350 55 55. Online reserveren is helaas niet mogelijk.

Mariel Vaartjes en Ali-Ben Horsting (afgestudeerden van de Toneelacademie Maastricht) maken ‘onder de vleugels van’ ViaZuid en Toneelgroep Maastricht de nieuwe audiotour Waar je ook gaat, daar ben je, gebaseerd op de bijna vergeten Maria Bidweg door de Maastrichtse binnenstad. Tijdens deze audiotour wordt tevens het nieuwe thema van Musica Sacra 2019 onthuld. Het kunstenfestival vindt volgend jaar plaats van donderdag 19 t/m zondag 22 september.

'Waar je ook gaat, daar ben je is een theatrale luisterwandeling over de oude Bidweg van de Sterre Der Zee. Een weg die je terugbrengt bij jezelf.'


'Rond het hart van Maastricht loopt een bidweg die in de vergetelheid dreigt te geraken.
Geroepen door Onze Lieve Vrouwe,
zijn sinds de vijftiende eeuw miljoenen pelgrims je voorgegaan.
Om te bidden,
om stil te zijn,
of om indringend naar zichzelf te kijken.
...
Daar is moed voor nodig.'

Ticket inclusief consumptie.

zo 2 dec 2018
OBS Binnenstad, Begijnstraat 11
11:30
Prijs € 12
Toneel / Theater
Info

Alleen telefonisch reserveren mogelijk

T

Praktische informatie:

* Iedere deelnemer loopt de route individueel met een headset, op een vooraf ingepland tijdstip.

* De vertrekmomenten liggen tussen 11.30 uur en 16.00 uur. Iedere 5 minuten vertrekt 1 persoon. Het is dus niet mogelijk om de route samen met iemand anders te wandelen.

* Vanwege deze strakke tijdsplanning is reserveren alleen telefonisch mogelijk via de UITBalie: 043 350 55 55. De medewerkers van de UITbalie plannen samen met u het vertrekmoment van de audiotour. Online reserveren is helaas dus niet mogelijk.

* Vertrekpunt: de audiotour vertrekt vanaf Faliezusterspark bij de ingang van de speelplaats OBS Binnenstad. Adres: Begijnenstraat 11 in Maastricht.

* Duur van de wandeling: 58 minuten

* Plaats aankomst: Café Charlemagne op het Onze Lieve Vrouweplein

* De prijs van € 12,00 is inclusief een consumptie bij Café Charlemagne

Mede Mogelijk gemaakt door

Via Zuid.jpg