HULP BIJ ONLINE KAARTJES KOPEN:
 

Stoelen kiezen:

  • U selecteert de gewenste stoelen door te klikken op de vrije stoelen (blauw) in de zaalplattegrond. Het is mogelijk de zaalplattegrond uit te vergroten. Rechts in uw scherm kunt u de prijssoort selecteren.
     
  • Let er op dat u geen enkele plaatsen vrijlaat bij uw stoelkeuze.
     
  • Klik na het kiezen van uw stoelen op de knop ‘Bestel’.
     
  • U kunt geen stoelen kiezen bij een volloopzaal (vrije plaatskeuze) 

Uw bestelling
U kunt kiezen op welke manier u uw tickets wilt bestellen. Bij de aflevermethode e-Ticket  krijgt u uw tickets via de email toegestuurd. Wilt u liever hard-copy kaarten, dan kunt u tot 7 dagen voor de voorstelling kiezen voor de aflevermethode Post. Hierop is een toeslag van €3,00 euro van toepassing. Vindt de voorstelling binnen 7 dagen plaats, dan kunt u niet meer kiezen voor Post, maar kunt u de hard copy tickets afhalen aan de kassa.

Ga vervolgens door naar het betaalscherm door te klikken op ‘Ga naar betalen’. Als u nog niet ingelogd bent, wordt u gevraagd eerst in te loggen of een nieuw account aan te maken.

Hulp bij online kaarten bestellen?
Neem dan contact op met onze UITbalie T. +31(0)43 350 5555 (bereikbaar van ma t/m za van 12.00 – 18.00 uur) of stuur een email naar [email protected].Het winkelmandje is leeg.

Ga naar de Homepage

Zoek een voorstelling

Mijn-theater account
Binnen uw mijn-theater account kunt u uw contactgegevens wijzigen. Log in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Registreren
U heeft een mijn-theater account nodig als u abonnementhouder wil worden.

Account details
Binnen uw mijn-theater account kunt u uw contactgegevens wijzigen. Daarnaast kunt u ook uw reserveringen, tickets en serie-tickets inzien.

Er heeft zich helaas een probleem voorgedaan in ons ticket systeem. Probeer het nogmaals op een later tijdstip.