Met afstand het meest bijzondere seizoen

Met afstand wordt dit seizoen het meest bijzondere theaterseizoen. Een seizoen dat ons nog lang zal bijblijven en waarover u over een aantal jaar zegt: ‘Weet je nog… je had er bij moeten zijn.’ De afgelopen tijd hebben gezelschappen en artiesten nieuwe programma’s gemaakt en aangepast aan de mogelijkheden van de tijd. Tegelijkertijd ontstonden nieuwe creatieve concepten en troffen we als theater alle mogelijke voorbereidingen om ervoor te zorgen dat er ook aankomend seizoen, op veilige afstand, genoten kan worden van al het moois dat onze artiesten en gezelschappen te bieden hebben. Want ze staan er nog… ook voor minder publiek.

T_15 M.png
Seizoen opgesplitst in 2 delen

Vanwege de 1,5 meter maatregelen in het theater splitsen we het seizoen 2020-2021 op in twee delen: vanaf september tot en met december 2020 en van februari t/m juni 2021. We lanceren het programma kort van tevoren, om zo goed mogelijk te kunnen inspelen op de corona-maatregelen die dan gelden. Er zijn dus twee voorverkoopmomenten. Op onze website vindt u het theaterprogramma dat gespeeld wordt binnen de 1,5 meter maatregelen tot en met juni 2021. Lees hieronder hoe een theaterbezoek met 1,5 meter maatregelen verloopt.
 

Twee voorstellingen per avond/ dag

Onze gezelschappen en artiesten hebben speciaal een nieuw programma gemaakt voor de eerste helft van het seizoen. Om zoveel mogelijk bezoekers de mogelijkheid te bieden om een voorstelling te bezoeken, worden veel voorstellingen twee keer op één avond gespeeld.
 

Papyruszaal ingedeeld in 6 vakken met eigen routing, ingang en gastheer / gastvrouw

Om het houden van afstand eenvoudiger te maken is de Papyruszaal ingedeeld in 6 vakken met elk een eigen zaalingang, looproute, foyer en eigen gastheer / gastvrouw. Alle informatie vindt u op uw ticket. Voorafgaand aan de voorstelling staat een gratis drankje voor u klaar in de foyer. De gastheer / gastvrouw begeleidt u naar de zaal en wijst u stoelen in het gekozen vak toe.