Centre Céramique

Centre Céramique is het centrum voor kunst, cultuur en educatie. Deze moderne locatie is gericht op het verbinden van informatievoorziening en cultuur voor jong en oud.

Adres 

Avenue CÉramique 50, 6221 KV Maastricht
 

Parkeren

Bij Centre Céramique zijn betaalde parkeergelegenheden. Parkeren kan in de omliggende straten of in de dichtstbijzijnde Q-park garage Plein 1992 met ingang aan de Sonnevillelunet.

Alle actuele informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van Maastricht vindt u op maastrichtbereikbaar.nl.

Openbaar vervoer

Centre Céramique ligt op ongeveer 5 minuten lopen van Station Maastricht. Loop vanuit het station ca. 150 meter rechtdoor de Stationsstraat in. Ga bij de rotonde linksaf de Wilhelminasingel op. Bij de kruising gaat u rechtdoor en buigt u uiteindelijk naar rechts op de Avenue Céramique. U ziet Centre Céramique rechts van u.

Centre Céramique is vanaf het station ook bereikbaar met stadsbussen; stadsbus 1 richting De Heeg - Malberg, stadsbus 2 richting Oud Caberg, stadsbus 5 richting Gulpen en stadsbus 57 richting Aachen. Voor actuele tijden, prijzen en routes van het openbaar vervoer verwijzen wij nu naar 9292.nl.

 

Locaties-Centre-Ceramique (5).jpg