Sint Janskerk

De Sint Janskerk is een monumentaal kerkgebouw dat kenmerkend is voor het historische stadsbeeld van Maastricht. De kerk is gelegen aan het Vrijthof, tegenover het theater, en zorgt voor een zeer sfeervolle belevenis van onze klassieke muziekconcerten.

Adres

Vrijthof 24, 6211 LD Maastricht

ingang: henric van veldekeplein

Parkeren

Parkeren kan het beste in de Q-park garages onder het Vrijthof, bij Mosae Forum of bij de O.L. Vrouweparking. De uurtarieven voor deze garages zijn:

Q-Park Vrijthof:  € 3,53                     
Q-Park Mosae Forum:  € 2,73                     
Q-Park O.L. Vrouweparkin:  € 2,73

Alle actuele informatie over de bereikbaarheid en parkeermogelijkheden van Maastricht vindt u op maastrichtbereikbaar.nl.

Openbaar vervoer 

De Sint Janskerk is vanaf Station Maastricht bereikbaar met stadsbussen. Vrijwel alle stadsbussen vanaf het station vertrekken richting de Markt of het Vrijthof. Vanaf de markt is het 5 minuten lopen naar de Sint Janskerk. Voor actuele tijden, prijzen en routes van het openbaar vervoer verwijzen wij u naar 9292.nl.

Fiets

Komt u op de fiets, dan kunt u uw fiets op of onder het Vrijthof in een van de gratis fietsstallingen neerzetten. Op het Vrijthof zijn voldoende gratis fietsstallingen en in de parkeergarage onder het Vrijthof is een gratis bewaakte fietsstalling. Deze is op maandag t/m woensdag tot 24.00 uur geopend, op donderdag, vrijdag en zondag tot 01.00 uur en op zaterdag tot 02.30 uur.

 

Theater a-h Vrijthof St.Jan 4587.jpg