BewaarJeTicket_Visual_Donker.jpg

Belangrijke informatie over de Geniet Later Voucher

Omdat de coronacrisis (en bijbehorende maatregelen) langer duren dan gedacht, is besloten is om de geldigheidsduur van de Geniet Later VOUCHER te verlengen tot 1 september 2022.

Bent u in het bezit van een voucher? Dan krijgt u hierover persoonlijk bericht via e-mail. 

Wat betekent het voor u:
•    Wilt u uw voucher bewaren en op een later moment besteden? Dan hoeft u niets te doen. Alle (gedeeltelijk) openstaande vouchers worden op 22 maart aanstaande automatisch verlengd naar de nieuwe vervaldatum (1/9/2022).

•    Indien u de waarde van uw voucher liever retour wenst, vul dan het formulier in dat we via e-mail hebben gestuurd. Mocht u de mail niet ontvangen hebben, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de UITbalie (043-3505555, [email protected]). Het bedrag staat daarna binnen 4 weken op uw rekening. Wanneer u meerdere openstaande vouchers op uw naam heeft staan, worden deze apart uitbetaald.

De vouchers zijn niet terug te vinden in uw online account op onze website. Indien u wilt weten welke vouchers (en welk bijbehorende bedrag) er nog voor u openstaan, kunt u dit ook navragen bij de UITbalie (043-3505555, [email protected]).

Mocht u op een later tijdstip de waarde van uw voucher alsnog retour wensen, dan kan dit natuurlijk altijd.