testlocatie2.png

TESTVOORSTELLINGEN APRIL 2021


Ik wil naar een pilotvoorstelling, welke stappen moet ik doorlopen?

 

Theater aan het Vrijthof opent voor even de deuren. Op dinsdag 13, woensdag 14 en donderdag 15 april 2021 organiseren we in samenwerking met de overheid drie testvoorstellingen (ITA – Wie heeft mijn vader vermoord en Alex Agnew – An evening with Alex Agnew). Samen met Stichting Testen voor Toegang, een initiatief van Stichting Open Nederland, testen we met deze testvoorstellingen de logistiek rondom de corona-sneltests in de teststraten en in de theaters, uiteindelijk met het doel een bijdrage te leveren aan het heropenen van het sociale leven in Nederland.

Wilt u erbij zijn? Bekijk dan hieronder hoe dat in zijn werk gaat
U dient bij uw bezoek aan een van de pilotvoorstellingen een negatieve testuitslag te kunnen overleggen. Daarom is het noodzakelijk om de volgende stappen te doorlopen:

1.    Koop uw tickets
Zoals u gewend bent, koopt u uw tickets via onze website van Theater aan het Vrijthof of via de UITbalie. U wordt op 1,5 meter afstand van andere bezoekers geplaceerd.

2.    Maak een afspraak en laat u (gratis) testen
Elke bezoeker dient zich binnen 40 uur voor aanvang te laten testen. Ga naar www.testenvoortoegang.nl om alvast een afspraak in te plannen. Kies in het keuzemenu voor ‘Voorstelling’. Als u naar de teststraat gaat, neemt u de afspraakbevestiging en uw identiteitsbewijs mee. 
Let op: alleen testresultaten die ingepland zijn via Testen voor Toegang worden geaccepteerd om toegang te krijgen tot de testvoorstellingen.

3.    Hoe krijgt u een geldig testbewijs?
Na de sneltest, ontvangt u via e-mail de testuitslag. In de e-mail met uw negatieve testuitslag ontvangt u een unieke code. Download de CoronaCheck-app op uw telefoon. In de CoronaCheck-app zet u de unieke code om in een digitaal testbewijs (QR-code), die samen met uw ticket bij de ingang van het theater wordt gescand. Vindt u de CoronaCheck-app niet op Google Play, download deze dan via coronacheck.nl. Heeft u geen smartphone? Print dan de testuitslag uit en neem deze mee naar de voorstelling.

Is de testuitslag positief? Dan kunt u niet aanwezig zijn bij de voorstelling. U ontvangt het geld voor uw ticket(s) retour. Stuur hiervoor voor aanvang van de voorstelling een email naar [email protected].

4.    Bezoek de voorstelling
Op uw theaterticket staat vermeld via welke ingang u naar binnen kan. Bij binnenkomst zullen wij uw theaterticket én uw geldig digitaal testbewijs (QR-code uit de CoronaCheck-app) scannen.

Wilt u meer uitleg of heeft u vragen? Kijk dan bij de Veelgestelde Vragen op www.testenvoortoegang.nl