theatertips koko.jpg

KoKo theatertips

Januari, Februari, Maart

Boek vanaf 48 uur voor aanvang een van onderstaande voorstellingen voor maar € 10,-! Wees er snel bij, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Woensdag 29 januari | Silent Comedy 
Eén koptelefoon, vier rete-grappige cabaretiers en het gehele theater als decor. Een totaalbeleving waar jij de controle over hebt! Zet bij binnenkomst je koptelefoon op en start de avond met een Silent Disco en een live voorprogramma van de comedians. Het feestje gaat ook na de voorstelling nog even door met een afterparty met koptelefoon op!
Genre: Cabaret

Lees meer 


Maandag 10 februari | De Nwe Tijd - M.O.T. (Maandagavond on tour)
Persoonlijke ontboezemingen worden gekoppeld aan politieke statements, literatuur aan comedy. Rebekka de Wit, Freek Vielen en Suzanne Grotenhuis willen het in Maandagavond ‘on tour’ hebben over de liefde. Van onhandige puberzoen tot #MeToo-stellingname, en van liefdesbrief tot vechtscheiding. Het zijn een paar ingrediënten die in dagen voor Valentijnsdag worden samengesmolten tot een unieke en actuele liefdesshow, met een special guest.
Genre: Toneel/Theater

Lees meer

Maandag 2 maart | Richard Bona & Alfredo Rodriguez ft. Pedrito Martinez – World Top Concert 
Muziek van absolute wereldklasse! De klanken van Kameroen en Cuba vinden elkaar in de vorm van drie bijzondere en mateloos getalenteerde muzikanten: Richard Bona, Alfredo Rodríguez en als special guest op drums/percussie Pedrito Martinez. 
Genre: Jazz/Concert

Lees meer