ckcxj3nga003tphahu55idr6t-avond-van-de-nederlandse-dans-sjoerd-derine.max.jpg

Festival de Nederlandse Dansdagen Digitaal

#dansmetmij  |  1 - 8 oktober 2020

Festival de Nederlandse Dansdagen 2020 wordt een bijzondere editie. Hét dansfestival van Nederland nodigt dit jaar iedereen uit om online met elkaar te dansen, dans te beleven en geraakt te worden door deze bijzondere kunstvorm.

Het festivalthema #dansmetmij is een uitnodiging aan jullie, iedereen die van dans houdt. Dans wordt dit jaar dichterbij gebracht, thuis bij jou als publiek, om juist de afstand te verkleinen en dichterbij dan ooit te komen.

Dit jaar opent het festival haar digitale podium, waarop een exclusief, online programma te zien is. Vier online de topprestaties van de Nederlandse dansers en choreografen en laat je verrassen door de rijkdom en diversiteit van de Nederlandse dans.

Je kunt dagelijks exclusief, online premières en dansfilms live bekijken. Dans met ons samen in dansthuis.nl en laat je in de vierde editie van het dansMuseum meenemen door crisismomenten uit het verleden en wat deze opgeleverd hebben voor de Nederlandse dans. Praat mee tijdens een nagesprek, ontmoet de makers en dansers online én waag zelf een dansje tijdens de afterparty. `

Meld je vanaf 1 september aan en kijk, praat en dans mee vanaf 1 oktober op het digitale podium via www.nederlandsedansdagen.nl#dansmetmij

NDD2020_still voor homepage_1920x1080px_01.pngFestival de Nederlandse Dansdagen Digitaal
1 - 8 oktober 2020 – online via www.nederlandsedansdagen.nl
Bekijk het gehele programma online vanaf 1 september en meld je aan!