Nieuwe theatertournee van Nasrdin Dchar

Nieuwe theatertournee van Nasrdin Dchar


Meesterverteller Nasrdin Dchar brengt zijn
drie succesvolle solovoorstellingen op één avond in Maastricht

Met de ‘familiekroniek: OUMI, DAD, JA’ brengt Nasrdin Dchar zijn drie solovoorstellingen achtereenvolgend op één avond. Het is een reis door de tijd, een kennismaking met de familie Dchar, een ode aan migratieverhalen en ook een blik op een veranderende samenleving. Tussen de voorstellingen door zijn er pauzes waarbij hapjes en een maaltijd klaar staan in het theater. Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen worden bezoekers al dan niet op 1,5 meter van elkaar geplaceerd. De voorstelling is op zaterdag 4 december te zien in Theater aan het Vrijthof. De kaartverkoop voor de voorstelling start op vrijdag 28 mei.

Bingewatchen met meesterverteller Nasrdin Dchar! 
Op één avond beleeft het publiek de drie succesvolle solovoorstellingen van Nasrdin Dchar. De familiekroniek: OUMI, DAD, JA is een reis door de tijd, een kennismaking met de familie Dchar, een ode aan migratieverhalen en een blik op een veranderende samenleving. Tijdens de pauzes zullen er hapjes en een maaltijd klaar staan, verzorgd door Nadia Zerouali en Samira Dahmani van de Couscousbar in Amsterdam. Zo wordt het een feest voor alle zintuigen. Of in de woorden van Nadia: ‘Zoals Nasrdins theatervoorstelling je in je hart kan raken. Zo voedt onze mama’s couscous je ziel!’

OUMI, DAD, JA: Moeder, Vader, Vrouw
Nasrdin vertelt op een ontwapenende manier over de belangrijkste mensen in zijn leven; zijn moeder, zijn vader en zijn vrouw, en over zijn zoektocht als zoon van Marokkaanse ouders in Nederland: zíjn land. De voorstelling is een driedelige voorstelling over loyaliteit, over je plek vinden en natuurlijk over de liefde. Drie intieme verhalen, eerlijk en met humor gebracht, om een groter verhaal te vertellen. 

Coronamaatregelen
Afhankelijk van de geldende coronamaatregelen worden bezoekers al dan niet op 1,5 meter van elkaar geplaceerd. Bij wijzigingen in de geldende maatregelen en richtlijnen worden de bezoekers tijdig op de hoogte gebracht. Voorafgaande aan de voorstelling ontvangen bezoekers alle nodige informatie in een servicemail.