THE SOUND OF MUSIC

8 t/m 12 sep 2021 & 12 t/m 16 jan 2022

De meest geliefde musical aller tijden komt naar Maastricht!

Dit is een klassieker om naar uit te kijken: The Sound of Music! Beleef het hartverwarmende verhaal van Maria en de familie Von Trapp. Het romantische verhaal over de kracht van liefde in een angstige tijd. Een van de meest geliefde musicals aller tijden gaat vanaf juni 2021 op tour langs theaters in heel Nederland. Verheug je op een heerlijk nostalgisch avontuur samen met je familie, vrienden of vriendinnen. 

Positief verhaal in lastige tijd


Het verlangen naar een mooie toekomst is sterker dan ooit. We snakken naar een positieve boodschap. Aan liefde en aan hoop op betere tijden. En dat is precies waar The Sound of Music over gaat. De rebelse, optimistische Maria neemt je mee naar de Oostenrijkse bergen. Ze bevrijdt zichzelf van de beklemmende discipline in het klooster en doet vervolgens hetzelfde met de stugge familie Von Trapp. Met haar ontwapenende directheid en speelse kijk op het leven, laat ze de harten van alle Von Trappjes smelten. Geniet van de beroemde muziek van componistenduo Oscar Hammerstein en Richard Rodgers. Zoals de tijdloze meezingers Do-Re-MiEdelweiss en So Long. Proef de nostalgie, voel de romantiek.

Cast The Sound Of Music Musical Maastricht

(Foto: Roy Beusker)

De cast is bekend met o.a. Nandi van Beurden, Francis van Broekhuizen en William Spaaij
Dat Nandi van Beurden de rol van Maria in The Sound of Music gaat spelen is u vast niet ontgaan. Ze werd uitgeroepen tot winnares van Op Zoek Naar Maria. Inmiddels zijn ook de andere castleden bekend gemaakt. Operazangeres Francis van Broekhuizen zal in de rol kruipen van Moeder Overste. Naast Francis en Nandi zien we Stefan Rokebrand (kapitein Von Trapp), William Spaaij (Oom Max), Belinda van der Stoep (barones Elsa Schräder), Esmee Mardjan (Liesl, de oudste Von Trapp-dochter) en Jimi Hendrikse (vriend Rolf Gruber).

JPG 72 dpi (RGB)-20381_stage_TSOM-HR-liggend.jpg