advertentie genoeg theater thuis 6.jpg

 

Nieuwe theaterseizoen 2021-2022

Start kaartverkoop

 

Wat hebben we ernaar uitgekeken. Onze deuren mogen weer open en een nieuw theaterseizoen 2021-2022 staat in de startblokken. Genoeg theater thuis: we zijn klaar met het eindeloos Netflixen, de thuisbezorgd ‘diners’, de theaterlivestreams, online yogalessen en de raamoptredens. We nemen afscheid van al dat ‘thuis’theater. Theater beleeft u in Theater aan het Vrijthof.

> Bekijk ons nieuwe theaterprogramma 2021-2022

Lancering nieuwe theaterseizoen 2021-2022
Voor het seizoen 2021-2022 lanceren we ons programma online. Doordat versoepelingen vanuit de overheid kort van tevoren worden aangekondigd, is het niet mogelijk om een theaterbrochure uit te brengen, maar presenteren we ons nieuwe programma online.

Abonnementhouder worden?
Wilt u abonnementhouder worden in het seizoen 2021-2022? Dat kan! Bestel dan minimaal twee voorstellingen voor het nieuwe seizoen tijdens de abonnementenverkoop. Ons ticketsysteem controleert bij het afrekenen of u twee voorstellingen in uw winkelwagen heeft. Na het inloggen en afrekenen wordt u dan automatisch abonnementhouder in seizoen 2021-2022.
Om het bestellen van kaarten zo eenvoudig mogelijk te laten verlopen, adviseren we u vooraf in te loggen in uw online account. Heeft u nog geen online account in onze theateromgeving? Activeer dan uw account vóór de start van de abonnementenverkoop. Meer uitleg vindt u hier.

* Minimaal 2 voorstellingen
Normaliter dient u als abonnementhouder minimaal 4 voorstellingen te bestellen. Maar omdat een aantal voorstellingen later in het seizoen gelanceerd worden en u wellicht nog tickets heeft van verplaatste voorstellingen, hebben we dit aantal voor het seizoen 2021-2022 verlaagd naar minimaal 2 voorstellingen.

> Bekijk hier de voordelen van een abonnement
 

Vrije verkoop
Donderdag 24 juni om 10.00 uur start de vrije verkoop van het seizoen 2021-2022. Vanaf dan is het voor iedereen mogelijk om tickets te bestellen

1,5 meter placering tot 1 november
Tot 1 november 2021 worden alle voorstellingen (**met enkele uitzonderingen) op 1,5 meter afstand gespeeld. Dat betekent dat alle bezoekers op 1,5 meter van elkaar worden geplaceerd en dat de zaalindeling anders zal zijn dan dat u van ons gewend bent. 

Bestelt u tickets voor een voorstelling waarbij een 1,5 meter placering wordt gehanteerd? Dan zal ons ticketsysteem u automatisch placeren op de best beschikbare rij van de zaal. Voor de Papyruszaal kunt u wel vooraf een vak selecteren. Het is mogelijk om losse stoelen of meer dan twee stoelen naast elkaar te bestellen. Op de avond van de voorstelling wijst de gastheer of gastvrouw u plaatsen toe op de desbetreffende rij. Meer informatie over de 1,5 meter placering en het bezoekersprotocol.

** Uitzonderingen op 1,5 placering tot 1 november
-    Alle concerten van philharmonie zuidnederland
-    Rob de Nijs
-    Jeroen van der Boom
-    Nienke Plas
-    Najib Amhali
-    Meisjes van de Wijsjes


Voor deze voorstellingen gaat de producent of gezelschap uit van het meest optimistische scenario. Kan de voorstelling op deze manier onverhoopt niet doorgaan, dan zullen wij u tijdig informeren over wat er met deze voorstelling gebeurt. Eventueel worden er extra voorstellingen gepland of wordt de voorstelling verplaatst.

Placering op basis van volledige capaciteit vanaf 1 november
Vanaf november 2021 gaan we ervan uit dat alle maatregelen dermate versoepeld zijn, dat we weer op volledige capaciteit kunnen spelen. Wijken de maatregelen af van wat we nu kunnen voorzien, wordt u uiteraard persoonlijk en tijdig op de hoogte gesteld.