Seizoen 2019-2020

Start kaartverkoop seizoen 2019-2020

Vanaf vrijdag 3 mei presenteert Theater aan het Vrijthof het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 op de nieuwe website en valt tevens de nieuwe theaterbrochure op de deurmat.

Wie er aankomend seizoen allemaal naar Maastricht komen houden we nog even een verrassing, maar dat artiesten als Theo Maassen, Najib Amhali en Johnny de Mol en gezelschappen als het Metropole Orkest, BLØF, Het Nationale Ballet en International Theater Amsterdam niet gaan ontbreken, verklappen wij al. Wilt u tickets bestellen? Dat kan vanaf de volgende data:

Start kaartverkoop
Dinsdag 7 mei 2019 – 10.00 uur                Abonnementenverkoop
Zaterdag 11 mei 2019 – 10.00 uur              Vrije verkoop

Abonnementhouder worden?

Wilt u abonnementhouder worden? Dat kan. Vanaf het nieuwe seizoen kan iederéén abonnementhouder worden en direct kaarten bestellen. Er zijn geen kosten aan verbonden. Het enige wat u hoeft te doen is tickets voor minimaal vier voorstellingen in één seizoen bestellen in de abonnementenverkoop. Vanaf dinsdag 7 mei 2019 om 10.00 uur kunt u uw theaterabonnement via de website samenstellen en bestelt u met voorrang uw kaarten tot zaterdag 11 mei 2019. Bekijk de voordelen via onderstaande link.

LEes Meer

Erik van Muiswinkel luidt nieuw theaterseizoen 2019-2020 in!

 
We nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn bij Een avond met… Erik van Muiswinkel op maandag 6 mei aanstaande om 20.00 uur. Een nieuwe traditie die Theater aan het Vrijthof graag opstart, waarbij we de komende jaren steeds het nieuwe seizoen presenteren in de vorm van Een avond met… en waarbij ieder jaar een bekende theatermaker, regisseur, cabaretier of acteur uw en onze gastheer zal zijn.

Dit eerste nieuwe seizoen trapt kleinkunstenaar, acteur, zanger en televisiemaker Erik van Muiswinkel af en hij kijkt samen met ons vooruit naar het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. De muzikale intermezzi worden verzorgd door Fuse, de huisband van Podium Witteman. Na afloop toosten we op het nieuwe seizoen en kunt u zich rustig verdiepen in het nieuwe theaterprogramma. 

Meld u gratis aan