070IMG_3861_2.jpg

Versoepelingen!

Het gonsde en zoemde al even, het kriebelde, de dagen leken reeds langer te (mogen) worden. Het grote ontwaken, de wederopstanding kondigde zich in de verte aan en dinsdagavond volgde de bevestiging! Nog vóór de Vastelaovend vervallen een groot aantal beperkende maatregelen.


Vanaf vrijdag 18 februari geen 1,5 mtr in het theater. De dagen worden inderdaad weer langer want de sluitingstijd van 22.00 uur vervalt ook. Vanaf vrijdag 18 februari bent u dus weer welkom voor en ná de voorstelling in ons theatercafé.

  • Mondkapjes blijven tot 25 februari verplicht in het theater tijdens lopen en staan. (Dit geldt voor binnenlocaties met meer dan 500 bezoekers) 
     
  • 3G blijft vooralsnog tot vrijdag 25 februari, dus denk nog even aan uw QR-code en ID-bewijs.

En dan, vrijdag 25 februari! Het voelt nu al als een soort Bevrijdingsdag. Vanaf dan vervalt de 1,5 meter helemaal en overal. Voor voorstellingen t/m 6 maart, die we in beperkte 1,5 meter capaciteit hebben verkocht, zijn dus vanaf nu weer volop plaatsen beschikbaar. Kijk hiervoor op onze website.

Dit is de situatie in ons theater vanaf vrijdag 25 februari:

  • Normale openingstijden.
  • Einde 1,5 meter afstandsregel.
  • Mondkapje niet langer verplicht.
  • Coronatoegangsbewijs (3G) vervalt. 

Na 2 jaar Covid en beperkende maatregelen, terug naar normaal, en verder! De beperkende maatregelen mogen dan nu eindelijk overboord, Covid zal zich hoe dan ook blijven doen gelden. Theater aan het Vrijthof bedankt haar bezoekers voor de steun en het vertrouwen in de afgelopen twee jaar en laten we er samen voor zorgen dat we Covid beheersbaar houden.