PODIUM CADEAUKAART

Met de Podium Cadeaukaart geeft u een cultureel uitje op maat cadeau. U kunt de kaart bij meer dan 270 podia in heel Nederland verzilveren.

Bestel nu onze eigen Podium Cadeaukaart! 
Theater aan het vrijthof heeft een eigen Podium Cadeaukaart. Deze speciale editie van de Podium Cadeaukaart is net zoals de standaard Podium Cadeaukaart vanaf aankoop drie jaar geldig en kan in één keer of in delen worden besteed. Deze speciale editie van de cadeaukaart is uiteraard ook verkrijgbaar bij onze UITbalie tijdens openingsuren.

Op werkdagen vóór 15.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

 

Online betalen met de Podium Cadeaukaart
Een Podium Cadeaukaart kunt u via onze website verzilveren. Kies de voorstelling waar u tickets voor wilt kopen. Kies voor online betalen en klik in het bestelproces bij stap 4 ‘Betaling’ op ‘Bevestig’ nadat u uw bestelgegevens heeft gecontroleerd. Vervolgens selecteert u ‘Podium Cadeaukaart’ bij de betalingsmethodes. 

Er wordt vervolgens gevraagd naar 2 codes: het kaartnummer en de PIN/veiligheidscode. De eerste staat duidelijk zichtbaar op de achterkant van de kaart, de andere staat verhuld achter een grijs kraslaagje. Vervolgens klikt u op ‘Cadeaukaart verzilveren’. Indien u nog een bedrag dient bij te betalen, kunt u dat gewoon via iDEAL, creditcard of Bancontact doen. Het is ook mogelijk om meerdere cadeaukaarten te gebruiken.

Podium Cadeaukaart achterkant.png