Terrasarrangement André Rieu 2021

Terrasarrangement André Rieu

Op het terras van Theater aan het Vrijthof kunt u onder het genot van een driegangen diner genieten van een magische avond vol melodieën uit opera, operette, klassieke en lichte muziek, meeslepende walsen, komische en ontroerende momenten en vooral: heel veel romantiek.

De terrasarrangementen zijn bedoeld als omlijsting van het concert en bieden een compleet avondje uit. Wanneer u een terrasarrangement koopt, betekent dat dat u op ons theaterterras plaats neemt, een hapje en een drankje geniet en u laat betoveren door de romantische en magische sfeer rondom het concert van André Rieu.

Geniet van André’s zomeravondconcerten op het meest romantische plein van Nederland: het Vrijthof in Maastricht!

 

Het theaterterras bevindt zich aan de rand van het Vrijthof, recht tegenover het podium maar heeft niet op álle plekken doorzicht naar het podium. U heeft wel altijd zicht op de grote tv-schermen die het concert registreren en rondom het Vrijthof geposteerd staan. 

  • Dieetwensen kunt u doorgeven via [email protected]
     
  • Kinderprijs is € 45 en alleen te boeken via de UITbalie T. 043 350 55 55
K