Pa

Veldeke Theater

Veldeke Theater Pa

Dat het ‘Mestreechs’ een levend dialect is en niet alleen op bruiloften en partijen klinkt, mag eens te meer blijken uit de nieuwe, verrassende productie van Veldeke Theater. Pa is een Maastrichtse vertaling van de Franse toneel-hit Le Père.

Een lach en een traan


Het stuk laat op een indringende doch geenszins humorloze wijze de geestelijke teloorgang van een man op leeftijd zien en de reacties daarop van zijn omgeving. Het publiek ziet door de ogen van Pa de werkelijkheid onherroepelijk veranderen. Een toneelstuk dat naast de glimlach van herkenning wellicht ook hier en daar een traan doet wegpinken.

zo 16 jan 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
14:00
Prijs € 16
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Uitverkocht
T

Tekst

Florian Zeller
Maastrichtse vertaling

Will Wintjens
Spel

Hortense Brounts, Elly Theunissen, Jeanette Klein Essink, Paul Fisette, Will Wintjens