Toon! De mooiste liedjes van Toon Hermans

Metropole Orkest

Toon Hermans De Domijnen

Metropole Orkest onder leiding van Maurice Luttikhuis en met medewerking van Lissa Meyvis, Tommie Christiaan en Michael Prins

Toon Hermans excelleerde in ‘van niets iets’ maken. Hij introduceerde de one-man-show in Nederland. Met zijn weergaloze timing en de charismatische manier waarop hij het positieve levensgevoel opriep, is hij nog altijd ongeëvenaard. Dit jaar is het twintig jaar geleden dat Hermans overleed. Met een keur aan zangers brengt het Metropole Orkest zijn mooiste en ontroerendste liedjes. Van 24 Rozen, tot Lente me en Als de liefde niet bestond: ze komen allemaal voorbij.

Klik hier om naar de website van De Domijnen te gaan.

za 5 feb 2022
Overige locaties :
Schouwburg De Domijnen - Sittard
20:00
Theaterconcert

Zet op wensenlijst
Info
T