Het dreigt volslagen goed te komen

Jasper van der Veen

Jasper van der Veen

Jasper won de Jury- en Publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2019. In zijn eerste avondvullende programma vertelt hij mooie en slimme verhalen vol sterke grappen. Hij is verwonderd en boos, over zichzelf, zijn vrienden, familie en de wereld om hem heen. Snel schakelend, met een sterke mimiek en onnavolgbare redenaties fileert hij de maatschappij, onze blinde vlekken en dooie hoeken.

‘Podiumbeest Jasper van der Veen combineert een soepel spel met sterke grappen over de actualiteit.’

NRC

Maar hij begint bij zichzelf, zijn gedachten, zijn doen en vooral zijn laten. Hij wil een stap verder. Hij wil door. Hij vindt dat de wereld door moet. Maar om verder te kunnen moet je kunnen terugkijken, weten waar je vandaan komt en dan een plan maken. Durft hij dat? 
 

za 12 mrt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 16
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Bijgeboekt
C

'Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in.'

NRC

'Op het Leids Cabaretfestival viel hij al op door zijn solide podiumpresentatie, en dat is niet veranderd. Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het posium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid.'

Theaterkrant

 

Jasper van der Veen - Het dreigt volslagen goed te komen Jasper van der Veen - Het dreigt volslagen goed te komen Jasper van der Veen - Het dreigt volslagen goed te komen Jasper van der Veen - Het dreigt volslagen goed te komen

 

Jasper was onder meer te zien in dubbelprogramma’s met Ronald Goedemondt en in het voorprogramma van Henry van Loon.

Foto

Jurre Rompa