The New Now Nightclub

Danny Vera

Danny Vera The New Now Night Club

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Danny scoorde in 2019 met het nummer Roller Coaster een dijk van een hit en werd tegelijkertijd door heel Nederland in het hart gesloten. Het nummer verbrak een Nederlands record met de langst genoteerde top 40 hit, zonder ooit te zijn doorgedrongen tot de eerste 20. Roller Coaster kwam zelfs op 1 in de Top 2000 van 2020. 

Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Danny Vera de afgelopen jaren naast de festivals en poppodia ook de theaters weten te veroveren. In deze nieuwe theatershow zal Danny muzikaal grootser uitpakken dan ooit! Niet alleen zijn vaste band, strijkersensemble en blazerssectie zijn van de partij: achtergrondzangers worden hieraan toegevoegd en dragen bij aan het groots brengen van de muziek van zijn prachtige albums.

vr 22 apr 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:20 / 1 pauze
Sterrang € 44,50
Rang 1 € 39,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Deze voorstelling is verplaatst van 25 maart 2022 naar 22 april 2022

T

Foto

Escha Tahinitu