OK

Daniëlle Schel

OK - Daniëlle Schel 15.03.2022

Altijd en overal bereikbaar en toch zijn we de eenzaamste samenleving in de geschiedenis van de mensheid. Gelukkig is er genoeg afleiding. Waar hadden we het over? O ja, OK. Een voorstelling over verbinding. Of zoiets. Hartje.

In 2017 won Daniëlle de publieksprijs op het Amsterdams Kleinkunst Festival en werd daarmee ‘Een dame om in de gaten te houden.’ In OK serveert Daniëlle je een hysterische collage van ongemakkelijke sketches, briljante liedjes en hilarische conferences. Eén ding is zeker, Daniëlle zal in de voorstelling haar uiterste best doen om aan al je uiteenlopende verwachtingen te voldoen.
 

De pers over haar debuutprogramma Patroon:
 

‘Een dynamische montage van typetjes, conferences en liedjes’

NRC
 

‘Een veelbelovend debuut waarin ze haar veelzijdige talent laat zien’

Theaterkrant

di 15 mrt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 16
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C