Tonggak Raso

Ali Sukri Dance Theatre

Tonggak Raso

Ali Sukri Dance Theatre

De jonge West Sumatraanse danser en choreograaf Ali Sukri verraste het Indonesische publiek de afgelopen jaren door moderne dans te verweven met de verdedigingskunst Pentjak Silat uit de hooglanden van West Sumatra. In Tonggak Raso, een strakke choreografie zonder folkloristische verwijzingen, verkent hij het effect van externe invloeden op de lokale cultuur. Anders dan bij veel Indonesische theatervoorstellingen, die bekend staan om hun rituele folklore en trage dramaturgie, houdt Sukri de aandacht vast door de energie en vaart van zijn performers tot een climax te stuwen. Maak kennis met het best bewaarde geheim van de hedendaagse Indonesische podiumkunsten.

Het best bewaarde geheim van de hedendaagse Indonesische podiumkunsten
 

di 15 mrt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00
Sterrang € 30
Rang 1 € 25
Dans
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
D
Ali Sukri Dance Theatre Tonggak Raso Ali Sukri Dance Theatre Tonggak Raso Ali Sukri Dance Theatre Tonggak Raso Ali Sukri Dance Theatre Tonggak Raso

Choreografie

Ali Sukri