Sterkte!

Hassan el Rahaui

30.04.2022 Hassan el Rahaui - Sterkte-scaled (c) Duy Vudinh.jpg

Toen Hassan een carrière als opticien had, was het logisch dat hij je sterkte toewenste. Maar bij het maken van zijn eigen cabaretvoorstelling, heeft hij vooral zelf veel sterkte nodig!

Hassan el Rahaui is een van de rijzende sterren in de stand-up comedy scene. In 2016 won hij de publieksprijs van het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival en in 2018 behaalde hij moeiteloos de finale van het Cameretten Festival.

In zijn eerste avondvullende cabaretprogramma vertaalt Hassan zijn turbulente leven naar goede verhalen vol scherpe humor. In geuren en kleuren schotelt hij zijn levenservaringen voor met hier en daar een maatschappijkritische noot. Hij nodigt je graag uit voor zijn oogmeting met het publiek...Sterkte!

za 30 apr 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30
Prijs € 16
Cabaret

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
C

foto

Duy Vudinh