Woosh 2+

Het Laagland

Het Laagland - WOOSH! 2+

Een theatrale bries voor de allerkleinsten 


WOOSH! is een wondere wereld gemaakt van... niets. Je ziet het niet, maar het is er wel. Je kunt het horen. Karlijn en Bram spelen met lucht en zetten hiermee elkaar en de omgeving in beweging. Op een vloer van bubbeltjesplastic dagen Karlijn en Bram elkaar uit. Het vergt hun opperste concentratie om de bubbeltjes onder hun voeten niet te laten knappen. Ze houden hun adem in, maar de adem wil eruit: via een zucht en een bries naar een stem en een lied. Bram en Karlijn nemen je mee in een wonderlijke wereld waar de ruimte tussen hen in zichtbaar en hoorbaar wordt gemaakt. Lucht om naar te kijken en te luisteren. Na afloop worden de kinderen samen met hun eigen (groot)ouders op speelse wijze uitgenodigd tot een kleine, zintuigelijke activiteit, geïnspireerd op de voorstelling. 
 

zo 10 apr 2022
Kumulus Theater
15:00 - 15:25
Prijs € 12
Kinderen € 8
Familie en Jeugd

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
F

Regie

Inez Derksen

CONCEPT EN SPEL

Karlijn Hamer, Bram van Helden

FOTO

Moon Saris