Parijs 1900

Ko van Dun en Jan Ezendam

Parijs 1900

Ko van Dun en Jan Ezendam

Parijs 1900 is de eerste van een reeks voorstellingen waarin Ko van Dun en Jan Ezendam het publiek meenemen naar opwindende momenten uit de westerse cultuurgeschiedenis.

Satie en Debussy, Toulouse-Lautrec en Picasso, het zijn grote namen van de moderne kunst en muziek. Parijs is de plek waar het gebeurt, hier zijn de podia die er echt toe doen, hier zijn de cafés waar kunstenaars, schrijvers en componisten elkaar ontmoeten.

Reis mee naar het Parijs van Picasso, Satie en Toulouse-Lautrec


Parijs 1900 voert u binnen in een wereld waar de vrije verbeelding alle ruimte krijgt. Met hun vrijgemaakte klanken en kleuren geven muziek en kunst uitdrukking aan een nieuw levensgevoel. Tegelijkertijd is de moderne mens zichzelf een raadsel geworden, de opwinding van het nieuwe is verweven met een diepgevoelde weemoed en verlatenheid.
 

zo 5 jun 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
15:30 - 17:00
Sterrang € 28
Rang 1 € 23
Toneel / Theater

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
T
Parijs 1900 Ko van Dun Jan Ezendam Parijs 1900 Ko van Dun Jan Ezendam
Parijs 1900 Ko van Dun Jan Ezendam