Roodhapje 5+

Theater FroeFroe

Roodhapje 5+

Theater FroeFroe

Zijn ‘wolvenrap’ is catchy, komisch en gewaagd, zoals men kan verwachten van een wolf die in tijden geen rood vlees meer heeft gegeten. Roodhapje en haar moeder ‘twerken’ tegen hem aan dat het niet mooi meer is. De ‘backing vocals’ zijn twee zoetgevooisde eekhoorns die de voorstelling voortstuwen met stomende R&B- en electrobeats.

Een geflipte muzikale versie van het bekende sprookje!


Roodhapje van poppentheater FroeFroe is een speelse en super komische bewerking van het bekende sprookje, met talrijke twists die het verhaaltje dichter bij de tegenwoordige tijd brengen. Zo zijn de ouders van Roodhapje gescheiden en is de nieuwe vriend van mama een bebaarde boswachter met een ‘man bun’, hoog opgetrokken sokken en sandalen en is het afsluitende dansje gebaseerd op de dab-beweging. Kortom, nieuwe tijden, hetzelfde sprookje, of toch net niet…

zo 12 jun 2022
Kumulus Theater
16:00
Prijs € 12
Kinderen € 8
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

 

De voorstelling Roodhapje is in de typische FroeFroe stijl gemaakt: flitsend, bruisend en super komisch. FroeFroe maakt dan ook een heel eigentijdse versie van het bekende sprookje.

Theater FroeFroe Roodhapje Theater FroeFroe Roodhapje Theater FroeFroe Roodhapje Theater FroeFroe Roodhapje