Jazz Maastricht presents: The Pop-up Jazzclub

Seizoensopening Brazilian Night: Roda da Holanda

23.09.2022 Pop-up Jazzclub - Jazz Maastricht

Op vrijdag 23 september hebben we veel te vieren, Jazz Maastricht bestaat 20 jaar! En, we openen het nieuwe seizoen van The Pop-up Jazzclub tijdens onze feestelijke seizoensopening. Al dit moois vieren we uiteraard helemaal in stijl en wel met de swingende samba en bossanova van Roda da Holanda.

Roda da Holanda
In The Pop-Up Jazzclub vieren wij de zomer nog even door en nemen je, met de opzwepende ritmes en de aanstekelijke samba van Roda da Holanda, mee naar het altijd warme en zonnige Brazilië. Tijdens een samba de roda spelen de muzikanten rondom een tafel omringd door het publiek. Deze Brazilian Night bij The Pop-Up Jazzclub wordt een dubbelfeestje dat draait om livemuziek, dansen, zingen en vooral samen genieten.

Dualistic
Eerlijk, minimalistisch, swingend, akoestisch, dualistisch en vooral jazz. Dit zijn de eerste woorden die bij je opkomen als je luistert naar Nicola Missing (zang) en Manuel Luque (contrabas). Het duo Dualistic vertaalt oude jazz tunes naar een rauwe, intieme en innemende conversatie tussen contrabas en zang, tussen een lopende bas en scat gezongen lettergrepen, tussen ritme en melodie en tussen luisteraar en artiest.

Maastrichts eigen Jazzclub.
The Pop-up Jazzclub is een unieke plek waar jazzmusici en luisteraars elkaar ontmoeten voor een intieme muzikale beleving


The Pop-up Jazzclub
Elke derde vrijdag van de maand tovert Jazz Maastricht samen met Theater aan het Vrijthof, de foyer en theaterzaal van Kumulus om tot een echte Jazzclub. The Pop-up Jazzclub is een unieke ontmoetingsplek waar je kunt genieten van bijzondere en intieme jazzconcerten. Met een avondvullend programma is The Pop-up Jazzclub dé plek voor een gezellige en muzikale avond uit. Van bekende jazzmuzikanten tot een nieuw talent van traditionele jazz tot modern en cross-over, er is voor elke jazzliefhebber wat wils! 


Een samenwerking van Theater aan het Vrijthof & Jazz Maastricht
Jazz-Maastricht-logo.jpg

vr 23 sep 2022
Kumulus Theater
20:00 - 23:00 / 1 pauze
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
J