Rust in je hoofd

Michael Pilarczyk

Rust in je hoofd - Michael Pilarczyk

Meditatie heeft het leven van Michael Pilarczyk compleet veranderd. Van populaire Radio 538-DJ tot succesvol zakenman, via toppen en diepe dalen, naar bestsellerauteur en meditatiecoach. In Rust in je hoofd vertelt Michael Pilarczyk over levenskunst. Een inspirerend theaterprogramma over bewustzijn en zelfinzicht, afgewisseld met korte geleide meditaties en prachtige muziek. Deze avond is een moment voor jezelf. De kunst van een gelukkig leven begint met het begrijpen van je denkwijze. In ons drukke bestaan nemen we nog maar weinig tijd voor onszelf. Pilarczyk vertelt wat je kunt doen om je geluksgevoel te verhogen, je onrustige gedachten te laten verdwijnen en hoe je weer rust krijgt in je hoofd.

zo 25 sep 2022
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
15:00 - 16:30
Sterrang € 35
Rang 1 € 30
Theatercollege en Literair
Tickets
Zet op wensenlijst
L
Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd Michael Pilarczyk - Rust in je hoofd

fotografie
William Rutten

Guido Pijper