Juffrouw Van Dale vertelt verhalen 3+

Babette van Veen

15.10.2022 Babette van Veen - Juffrouw Van Dale vertelt verhalen 3+

Juffrouw Van Dale is een echte voorleesjuf, ze woont in de bibliotheek en soms, heel soms komt ze tevoorschijn om zomaar een verhaaltje voor te lezen. Moet je wel eens niesen? Grote kans dat Juffrouw Van Dale dan in de buurt is. Want ze is een beetje stoffig! Als Juffrouw Van Dale haar neus laat zien, weet je dat er een mooi verhaal op komst is. Dit keer gaat ze voorlezen uit het boek Beertje en de apenstreken. Beertjes papa is dierenarts in een heel groot dierenpark waar alle dieren los mogen lopen. Dieren beleven ook wel eens avonturen, daar weet Beertje alles van, want op zaterdag mag ze mee om papa te helpen in het dierenpark!   

                                            ​
Speciale voorleesvoorstelling tijdens de Kinderboekenweek in samenwerking met Centre Céramique. 

za 15 okt 2022
Kumulus Theater
11:00 - 11:35
Prijs € 13,50
Kinderen € 9,50
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

ARTWORK

Annelinde Tempelman

Workshop
Na de voorstelling van Juffrouw Van Dale ga je creatief aan de slag met waskrijtjes en papier. Maak een mooi kunstwerk, vanuit je hart en niet vanuit je hoofd. De 'opdrachten' zijn eenvoudig. Iedereen kan het! Elke tekening is een verhaal, jouw verhaal. 

Centre Céramique organiseert twee workshops naar aanleiding van de voorstelling: om 12.00 uur en om 15.00 uur. Er is maar beperkt plek, dus apart reserveren is noodzakelijk. Dit kan via: centreceramique.nl.