Jazz Maastricht presents: The Pop-up Jazzclub

Simin Tander New Quartet - Unfading

21.10.2022 The Popup Jazzclub - Maastrichts eigen Jazzclub

Simin Tander Quartet
De Duits Afghaanse vocaliste Simin Tander is een unieke verschijning in de Europese jazz scene. Ze zingt met een indrukwekkende intensiteit en intimiteit, ze neemt ons mee op een fascinerende route naar haar Oosterse erfgoed en in de diepten van haar ziel. De Award-winnende zangeres en componiste betrad de podia van grootse internationale jazz festivals als North Sea Jazz en Madrid Jazz Festival en werkte samen met o.a The Jazz Orchestra of The Concertgebouw, pianist Tord Gustavsen en Eric Vloeimans.

Line-up:
Simin Tander - stem, compositie
Harpreet Bansal - viool
Björn Meyer - bas & effecten
Samuel Rohrer - drums


Dupa Trio
In Dupa Trio komen spontaniteit, ervaring, bekwaamheid, intuïtie en prachtige klankkleuren samen in een internationaal spel tussen Anna Zavorina (zang en contrabas, Rusland), Alexandros Adam (gitaar, Cyprus) en Naom Bargil (trompet en bugel, Israël). Hun repertoire bestaat uit de grootheden van de jazz waaronder Ella Fitzgerald, Charlie Parker, Billie Holiday, Stan Getz en Chet Baker. Het optreden van Dupa Trio wordt bijzonder door zangeres Anna’s talent: met haar warme mooie stem zingt ze terwijl ze contrabas speelt.Maastrichts eigen Jazzclub.
The Pop-up Jazzclub is een unieke plek waar jazzmusici en luisteraars elkaar ontmoeten voor een intieme muzikale belevingThe Pop-up Jazzclub
Elke derde vrijdag van de maand tovert Jazz Maastricht samen met Theater aan het Vrijthof, de foyer en theaterzaal van Kumulus om tot een echte Jazzclub. The Pop-up Jazzclub is een unieke ontmoetingsplek waar je kunt genieten van bijzondere en intieme jazzconcerten. Met een avondvullend programma is The Pop-up Jazzclub dé plek voor een gezellige en muzikale avond uit. Van bekende jazzmuzikanten tot een nieuw talent van traditionele jazz tot modern en cross-over, er is voor elke jazzliefhebber wat wils!  


Een samenwerking van Theater aan het Vrijthof & Jazz Maastricht
Jazz-Maastricht-logo.jpg

vr 21 okt 2022
Kumulus Theater
20:00 - 22:50 / 1 pauze
Prijs € 19,50
Categorieën - Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
J