Saampies

Vlamousse

Saampies

Vlamousse

Na hun studie aan de Koningstheateracademie besluiten Brigitte van Bakel en Maya van As saampies verder te gaan.

In 2019 wint het duo de allereerste Studentenjuryprijs van het Leids Cabaret Festival. Het Leidsch Dagblad omschrijft hen als 'schaamteloos grappige energiebommetjes die prikken op gevoelige plekjes'. In Saampies is het credo ‘maak het bespreekbaar’. De angst voor de medemens moet worden doorbroken, excuses moeten worden  gemaakt aan mens, dier en geslachtsdeel en steun betuigd aan minderheden.

Geen onderwerp is te pijnlijk of Vlamousse smijt het op tafel. Vol goede bedoelingen, maar desalniettemin misplaatst moraliserend, worstelen ze zich door de thema’s van deze tijd. Er moet gewoon het één en ander opgehelderd worden… kunnen we daarna saampies verder.

ma 10 okt 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 17,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C
 Vlamousse - Saampies  Vlamousse - Saampies  Vlamousse - Saampies  Vlamousse - Saampies

fotografie

Daantje Bons 

Soul2Soul Photography