Droom

Lakshmi

Droom

Lakshmi

Lakshmi is artiest, songwriter en theatermaker en maakte in een korte tijd veel indruk in de Nederlandse muziekscene. 

Haar muziek is een verrassende combinatie van fluisterzachte luisterliedjes en gruizige elektronica, aangevuld met krassende gitaren en kwetsbare strijkers. Zelf noemt Lakshmi het pop-noir. Als maker staat ze bekend als degene die haar eigen wereld op een ijzersterke manier visueel weet te vertalen.

In Droom duikt Lakshmi met haar muzikanten het onderbewustzijn in en creëert een wereld van muziek en film over dromen, nachtmerries en alles ertussenin. De wereld tussen slaap en wakker waar ze eigen pop-noir nummers spelen die variëren van lieflijke kleine liedjes tot groots en duister, net als het leven zelf.

vr 4 nov 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00 / 0 pauzes
Prijs € 20
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
T
Lakshmi - Droom Lakshmi - Droom Foto 02-10-2022 11 07 24.jpg Foto 02-10-2022 11 07 25 (26).jpg

FOTOGRAFIE
Mike Pasarella

Hilde Harshagen

Leonard Walpot

Rob Jansen Fotografie