Jazz Maastricht presents: The Pop-up Jazzclub

Jef Neve en Teus Nobel: 100 jaar Toots Thielemans & Dada remembers Justin

18.11.2022 Pop-up Jazzclub - Jazz Maastricht

De peetvader van de Belgische jazz, een icoon die met zowat álle grote sterren op aarde heeft samengewerkt, zou dit jaar zijn 100ste verjaardag gevierd hebben.

 Jef Neve (piano) en Teus Nobel (trompet, flügelhorn), ook al jaren samen onderweg over de hele wereld in verschillende bezettingen, nemen met veel eerbied en liefde voor Toots, zijn repertoire onder handen in een duo samenwerking. Verwacht een greep uit het jazz- maar ook het filmisch repertoire van Baron Thielemans, doorspekt met mooie verhalen over Neve & Nobel’s eigen ervaringen met Toots.

Line-up:
Jef Neve - Piano
Teus Nobel - Trompet, flügelhorn


Dada remembers Justin
21 oktober zou het de 33ste verjaardag van contrabassist Justin van Uum zijn geweest. Daarom zal vanavond het onconventioneel kwartet Dada Dölüm, eigen werk uitvoeren waaraan Justin destijds mede vorm aan heeft gegeven.

Dada Dölüm wordt geleid door trombonist Tim Daemen. Geworteld in de jaren `50 en `60 jazz brengt het kwartet een mix van wervelende stijlen samen tot een naadloze warboel.

Line-up:
Tim Daemen - Trombone
Lennart Baerts - Tenor saxofoon
Martijn Vanbuel - Contrabas 
Achim Bill - Drums
 Maastrichts eigen Jazzclub.
The Pop-up Jazzclub is een unieke plek waar jazzmusici en luisteraars elkaar ontmoeten voor een intieme muzikale belevingThe Pop-up Jazzclub
Elke derde vrijdag van de maand tovert Jazz Maastricht samen met Theater aan het Vrijthof, de foyer en theaterzaal van Kumulus om tot een echte Jazzclub. The Pop-up Jazzclub is een unieke ontmoetingsplek waar je kunt genieten van bijzondere en intieme jazzconcerten. Met een avondvullend programma is The Pop-up Jazzclub dé plek voor een gezellige en muzikale avond uit. Van bekende jazzmuzikanten tot een nieuw talent van traditionele jazz tot modern en cross-over, er is voor elke jazzliefhebber wat wils!  


Een samenwerking van Theater aan het Vrijthof & Jazz Maastricht
Jazz-Maastricht-logo.jpg

vr 18 nov 2022
Kumulus Theater
20:00 - 21:30
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
J