Tere zieltjes

Jeroens Clan

14.12.2022 Jeroens Clan - Tere Zieltjes

Volgens Jeroens Clan zijn er twee soorten mensen: sneue lafaards die nooit iets nieuws durven te proberen én mensen zoals jij die over tien jaar kunnen zeggen dat ze bij de debuutvoorstelling van Jeroens Clan waren (en dat de tickets toen nog een stuk goedkoper waren). Na een succesvolle finalistentournee van het Leids Cabaret Festival, komen Jip de Poorter, Matthias Tuns en Bram Kroon nu met Tere zieltjes. Een programma vol snelle scènes, rauwe liedjes en scherpe grappen die je op je werk gaat proberen na te vertellen. Zorg dat je dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

Zorg dat je dit gezien hebt voordat anderen het erover gaan hebben!

wo 14 dec 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 18,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C
Jeroens Clan_scènefoto1_(C) Jaap Reedijk.jpg Jeroens Clan_scènefoto4_(C) Jaap Reedijk.jpg Jeroens Clan_scènefoto2_(C) Jaap Reedijk.jpg Jeroens Clan_scènefoto3_(C) Jaap Reedijk.jpg

FOTOGRAFIE

Merel van Dooren

Jaap Reedijk