Pop-up Jazzclub

Jazz Maastricht

10.02.2023 Pop-up Jazzclub - Jazz Maastricht

Maastrichts eigen Jazzclub. The Pop-up Jazzclub is een unieke plek waar jazzmusici en luisteraars elkaar ontmoeten voor een intieme muzikale beleving.

Elke derde vrijdag van de maand tovert Jazz Maastricht samen met Theater aan het Vrijthof, de foyer en theaterzaal van Kumulus om tot een echte Jazzclub. The Pop-up Jazzclub is een unieke ontmoetingsplek waar je kunt genieten van bijzondere en intieme jazzconcerten. Met een avondvullend programma is The Pop-up Jazzclub dé plek voor een gezellige en muzikale avond uit. Van bekende jazzmuzikanten tot een nieuw talent van traditionele jazz tot modern en cross-over, er is voor elke jazzliefhebber wat wils! Jazzliefhebbers die zich graag laten verrassen kunnen alvast een ticket bestellen. De jazzmusici die optreden tijdens de Jazzclubs worden te zijner tijd bekend gemaakt.

vr 10 feb 2023
Kumulus Theater
20:00
Prijs € 19,50
Jazz
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
J