Juf Roos gaat op avontuur 2+

juf roos.PNG

Miljoenen kinderen hebben Juf Roos en Gijs in hun hart gesloten en hun programma heeft inmiddels meer dan 60 miljoen views op YouTube. In een oer-Hollandse setting beleven Juf Roos en Gijs nu ook hun vrolijke avonturen in het theater.

In de nieuwe theatershow maken Juf Roos en Gijs zich op voor de landelijke Molendag. De molen moet er piekfijn bij staan, maar dan… gebeurt er iets ergs met de molen. Juf Roos en Gijs doen er alles aan om de molen op tijd weer in orde te krijgen. Zou het ze lukken om dit voor elkaar te krijgen? Zing, doe en beleef deze gezinsvoorstelling samen met Juf Roos en Gijs. 

Meer dan 60 miljoen views op YouTube

zo 26 mrt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
14:00 - 15:05
Prijs € 21,50
Kinderen € 21,50
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F

 

 

Regie

Erik van Trommel en Gert-Jan van den Ende
Muziek

Gert-Jan van den Ende