Pippi Powerrrrr 8+

Het Laagland

18.03.2023 Het Laagland - Pippi Powerrrrr 8+

Maak je borst maar nat voor deze brutale familievoorstelling. Pippi Powerrrrr is een avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous én haar eigentijdse ‘zusje’ Greta Thunberg.

Villa Kakelbont maakt plaats voor een heerlijk chaotische theatervloer.

Stel dat de wereld bij jou past, in plaats van dat jij je aanpast aan de wereld. Stel dat het dan geen puinhoop wordt, maar een groot avontuur. Stel dat je zelf mag bepalen waar je heel hard NEE tegen roept of voluit JA tegen zegt. Dat vraagt om lef! Dan moet je op zoek naar wat ‘eigen’ aan jou is, naar wat jou jezelf maakt. Durf jij dat? Je eigenheid laten zien? Ook als iedereen daar van alles van vindt? Villa Kakelbont maakt plaats voor een heerlijk chaotische theatervloer, waarbij niets is zoals het hoort. En Pippi maakt plaats voor een bonte club actrices, van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr.

Een avontuurlijk onderzoek naar trouw zijn aan jezelf

za 18 mrt 2023
AINSI:
AINSI Theaterzaal
16:00
Prijs € 13,50
Kinderen € 9,50
Familie en Jeugd
Tickets
Zet op wensenlijst
F
18.03.2023 Het Laagland - Pippi Powerrrrr 8+

Concept en regie

Inèz Derksen
Spel, zang en dans

Kiki van Aubel, Nina-Elisa Euson, Tessa de Lange, Caroline Mgata, Eva van der Post.

FOTOGRAFIE

Hanneke Wetzer en Rufus Hegeman