Van The Sound of Silence tot Central Park

The Simon & Garfunkel Story

Van The Sound of Silence tot Central Park

The Simon & Garfunkel Story

 Het fascinerende verhaal van twee jonge jongens uit Queens, New York die uitgroeiden tot 's werelds meest succesvolle muzikale duo aller tijden. The Simon & Garfunkel Story gaat langs alle songs en verhalen die hen vormden, de dramatische breuk en hun afzonderlijke solocarrières. Het eindigt met een prachtig eerbetoon aan het legendarische Central Park reünieconcert uit 1981. Alle hits komen voorbij: Mrs. Robinson, Bridge Over Troubled Water, Homeward Bound, Scarborough Fair, The Boxer, en natuurlijk The Sound Of Silence. Vanwege groot succes komt The Simon & Garfunkel Story terug.

De internationale hit nu in een uniek grote bezetting

zo 12 mrt 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 22:15 / 1 pauze
Sterrang € 37,50
Rang 1 € 32,50
Theaterconcert
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise
T
The Simon & Garfunkel Story - 12 Maart 2023 The Simon & Garfunkel Story - 12 Maart 2023 The Simon & Garfunkel Story - 12 Maart 2023 The Simon & Garfunkel Story - 12 Maart 2023

fotografie

Jacqui Elliot Williams