Sneak Peek

VIA ZUID

21.04.23 VIA ZUID - Sneak peek

Sneak Peeks zijn theatrale blind dates voor publiek dat in is voor iets nieuws en het leuk vindt om veelbelovende makers op het gebied van theater, dans en muziek aan het werk te zien en te ‘ontdekken’.

Tijdens een Sneak Peek presenteren een of meerdere makers hun nieuwste werk. Vaak zijn dit prille, verrassende voorstellingen. De makers zijn verbonden aan VIA ZUID – Talentontwikkeling podiumkunsten Limburg. Een vast onderdeel van de Sneak Peeks is een nagesprek waarin het publiek feedback mag geven en de makers een uniek inkijkje geven in de totstandkoming van hun werk. Het programma van een Sneak Peek wordt ongeveer een maand van tevoren bekendgemaakt, maar alvast reserveren voor dit theateravontuur is sowieso de moeite waard. Laat je verrassen door de nieuwste generatie podiumtalent!

In vijf Limburgse steden
De Sneak Peeks van VIA ZUID vinden dit seizoen plaats in de theaters in Heerlen, Maastricht, Roermond, Sittard en Weert. 

za 22 apr 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30
Prijs € 10
Toneel / Theater
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

Deze voorstelling is verplaatst van 21 april 2023 naar 22 april 2023

T