Uit het niets

Pieter Derks

Pieter Derks - Uit het niets

Daar is hij weer! In zijn vorige voorstelling wist hij het publiek met zijn persoonlijke rode draad te ontroeren, maar ook met scherp engagement bij de les te houden. Niet voor niets werd deze voorstelling genomineerd voor de Poelifinario.

Vol humor en kritische observaties 


In zijn nieuwe voorstelling Uit het niets stelt hij opnieuw verrassend simpele vragen. Omdat je in ingewikkelde tijden de dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Pieter heeft zin om weer los te gaan, met verhalen, grappen, muziek - en wie weet wat er allemaal nog meer tevoorschijn komt.

vr 9 jun 2023
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:45
Sterrang € 35
Rang 1 € 30
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info
Reprise
C

'Pieter Derks stelt prikkelende vragen over de vermarkting van de zorg, het onderwijs en zo'n beetje alles.'

★★★★ de Volkskrant 

'Pieter Derks brengt een prachtige ode aan strijdbaarheid van zijn te vroeg geboren dochter (...) zijn persoonlijke rode draad weet hij steeds weer moeiteloos met de actualiteit te verbinden en scherp engagement wordt afgewisseld met luchtigere onderwerpen.'

★★★★★ AD

'Pieter Derks laat zich in nieuwe show van zijn intiemste kant zien (...) de voorstelling is duidelijk met zorg opgebouwd en inhoudelijk sterk.'

★★★★ Telegraaf

'Voor wat het waard is van Pieter Derks is flonkerend, ideeënrijk cabaret (...) bij elkaar maakt het tot een steengoede voorstelling, de beste die Derks tot nu maakte.'

★★★★★ NRC

Foto

Roy Soetekouw