An Evening with Alex Agnew

Alex Agnew

21.01.2021 AlexAgnew- nieuw.jpg

Het genderdebat, feminisme, #metoo, neuspeuteren, Tarzan, Zwerkbal… Vul aan met de gekende onderwerpen en recepten voor een Alex Agnew show, en je hebt An Evening with Alex Agnew. Het zijn volgens Agnew slechts kernwoorden die aantonen waarom er zoveel conflicten zijn op de wereld. Artiesten moeten die bullshit doorprikken. Alleen er is tegenwoordig zoveel bullshit, dat je soms het gevoel krijgt dat je erin verdrinkt. Op 12 maart 2020 stond de wereld plots stil. Ook de theaters werden gesloten. En nu… nu is de wereld klaar voor een nieuwe start, zo ook Alex Agnew. 

Tijdens zijn show Be Careful What You Wish For was er al de #MeToo, het genderdebat, maar plots was daar een virus, Black Lives Matter, en waar zijn die klimaatactivisten naartoe? Alex Agnew vertrekt vanuit de thema’s van Be Careful What You Wish For, maar neemt het publiek mee in de rollercoaster die door z’n hoofd raast. Deze mix van bestaand en nieuw materiaal wordt de aanloop naar een volledig nieuwe show. Make comedy funny again. Keep comedy evil.

Alex Agnew doet na drie
uitverkochte zalen in het Sportpaleis,
een korte Nederlandse theatertour en Maastricht is er bij. 


Wat voorafging
In 2001 speelde Alex Agnew zijn eerste comedy-optredens. In 2003 won hij als eerste Belg pers- én publieksprijs op het prestigieuze Leids Cabaret Festival. In 2011 stuntte hij door als eerste comedian in West-Europa een arena te vullen. Meer dan 63.000 toeschouwers bezochten zijn 5 uitverkochte ‘best of’-show Larger Than Life in het Sportpaleis. Nadien volgde een nieuwe theatertour én in 2013 opnieuw 4 Sportpaleisvoorstellingen, bijgewoond door 65.000 fans, die de dernière waren van zijn Interesting Times-tournee met een aangepast decor en de (aan)gepaste titel The Legend Ends. Na een comedy sabbat keerde Alex Agnew in 2016 terug met Unfinished Business, een nieuwe theatertour door de grootste theaterzalen. 

do 15 apr 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:30 - 20:50
Prijs € 29,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
Info

De kaartverkoop sluit op 15 april 2021 om 12.00 uur in verband met het maken van een testafspraak

C

Let op! Deze voorstelling is onderdeel van een pilot vanuit het Ministerie van Onderwijs Cultuur & Wetenschap. Om toegang te krijgen tot deze voorstelling is het noodzakelijk dat elke bezoeker zich binnen 40 uur voor aanvang van de voorstelling laat testen. Wilt u aanwezig zijn? Bekijk hier hoe dit in zijn werk gaat.

21.01.2021-Alex.Agnew.Koen Bauters (2) png.png 21.01.2021-Alex.Agnew.png 21.01.2021-Alex.Agnew.Rafael Balrak png.png 21.01.2021-Alex.Agnew.Koen Bauterspng.png

 

Comedy zit in z’n bloed en het zal er wellicht nooit meer uitgaan…

Fotografie

Koen Bauters

Rafael Balrak

Tim Tronckoe