Awkwart

Wart Kamps

25.04.2023 Wart Kamps - Awkwart

Warts leven is een aaneenschakeling van ongemakkelijke momenten. Een anonieme date blijkt een vreselijke ex te zijn. Tijdens een goed gesprek op een feestje kijkt de ander al over Warts schouder of er een interessantere persoon in the house is. Die eeuwige twijfel of hij nou wel of niet een wildvreemde met exáct dezelfde jas moet groeten?

Wart heeft een oplossing voor zichzelf bedacht en is er een meester in geworden: ongemak bestrijden met nóg meer ongemak. Dan zie je pas hoe mensen écht zijn. Lekker gênant.

Een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma over leven als mens tussen, met, zonder, dankzij of ondanks: andere mensen. Met liedjes en hier en daar misschien een gek dansje, want het moet wel showbizz blijven. Dit keer brengt hij zelfs een hoopvolle boodschap (is voor Wart ook nieuw).

Wart Kamps was eerder lid van het cabarettrio Rooyackers, Kamps & Kamps. Afgelopen jaren was Kamps met name te zien in de Pieter Kramer producties De gelaarsde Poes, De zere neus van Bergerac, Repelsteeltje en Hamlet de familievoorstelling. Op tv was hij andere te zien in Van God Los, Missie Aarde en nog vele andere films en series.

di 25 apr 2023
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:15
Prijs € 17,50
Cabaret

Zet op wensenlijst
Info
Geannuleerd
C


'Een ontregelende voorstelling van een wendbaar acteur met een speelse geest'

Theaterkrant

'In zijn eerste solovoorstelling als cabaretier, Awkwart, is hij zowel kwetsbaar als over de top'
★★★★

Scènes

★★★

Volkskrant

 

Wart Kamps - Awkwart 25 April 2023 Wart Kamps - Awkwart 25 April 2023 Wart Kamps - Awkwart 25 April 2023 Wart Kamps - Awkwart 25 April 2023

Met

Wart Kamps

piano

Charlie Bo Meijering

regie

Bart van den Donker
Foto

Merlijn Doomernik

Anne van Zantwijk