Begijn Le Bleu

Toch bedankt

Begijn Le Bleu - Toch bedankt - Cabaret

Comedian, cabaretier, absurdist, typetje of theatermaker? 


De Vlaming Begijn Le Bleu is niet te vangen, maar de liefhebber weet waarom je de show van deze paradijsvogel niet mag missen. In Toch bedankt komt Begijn tot de conclusie dat hij de wereld niet kan redden. Daarom begint hij maar bij zichzelf. Hij brengt herkenbare huis-, tuin- en keukenverhalen met een scherp randje. Verhaaltjes over vallen, opstaan en toch dankbaar zijn. Hij ontdekt hoe we pertinent willen vasthouden aan sommige dingen en hoe dat onvermijdelijk veel humoristische situaties oplevert. In zijn nieuwe voorstelling is Begijn grappig en relativerend.

Begijn won in 2005 cabaretfestival Camaretten en werd bekend door de Belgische variant van het televisieprogramma Foute Vrienden. Daarna presenteerde hij het kinderprogramma Taarten van Begijn, schreef hij een boek over wielrennen en maakt hij Fwiet! Fwiet! , een podcast over zijn passie: vogelspotten. Maar bovenal doet hij al jaren wat hem nauw aan het hart ligt: spelen.

do 14 nov 2019
AINSI:
Theaterzaal
20:30 - 21:50
Prijs € 17,50
Cabaret
Tickets

Info
C

'Zijn spel balanceert op het randje
van cabaret en comedy.’

De Morgen

 

Theatershuttle

Theater aan het Vrijthof biedt bij voorstellingen in AINSI de mogelijkheid om voor €7 met een busje heen en terug te reizen.

Meer informatie Over AINSI Theatershuttle

Fotografie

Werner Engelen