Cocktails & Comedy

Arjan Kleton & Klaas Prins

Cocktails & Comedy

Arjan Kleton & Klaas Prins

Twee cabaretprogramma’s op één avond en cocktails na de voorstelling aan de bar van het theater! 

1. Sluitingstijd – Arjan kleton
In de tweede solovoorstelling Sluitingstijd van Arjan Kleton laat Nederlands grappigste barman en cabaretier je lachen om herkenbare, grappige, soms gênante maar ook persoonlijke verhalen uit de horeca. Er valt vooral veel te lachen deze avond om Arjan’s typische humor met af en toe een rauw randje.

2. Exodus – Klaas Prins
Cabaretier en muzikant Klaas Prins brengt zijn nieuwe voorstelling Exodus. Tijdens deze voorstelling gaat Klaas op zoek naar het nut van schaamte. Hij schaamt zich overal voor, voor zichzelf, maar ook voor alle mensen om hem heen. Waarom schaam je je, en belangrijker nog: hoe kom je er van af? 

 

Na afloop van de voorstelling maakt Arjan Kleton cocktails voor het publiek in de bar van het theater. Dé ideale afterparty.
 

vr 19 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30
Prijs € 16
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C
I:\SCZ-TahV\PR en Marketing\PR\Seizoen 21-22\1. VoorstellingenArjan Kleton en Klaas Prins - Cocktails & Comedy I:\SCZ-TahV\PR en Marketing\PR\Seizoen 21-22\1. VoorstellingenArjan Kleton en Klaas Prins - Cocktails & Comedy I:\SCZ-TahV\PR en Marketing\PR\Seizoen 21-22\1. VoorstellingenArjan Kleton en Klaas Prins - Cocktails & Comedy I:\SCZ-TahV\PR en Marketing\PR\Seizoen 21-22\1. VoorstellingenArjan Kleton en Klaas Prins - Cocktails & Comedy

fotografie

Joyce Djo

Helene Wiesenhaan

Jannick Hamberg