De Kampvuursessies

Yentl en de Boer

Yentl en de Boer - De Kampvuursessies

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken. Een beetje samen zijn, op afstand, maar super intiem. Omdat we zin hebben om onze mooiste en grappigste nummers te spelen. En om nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Een kampvuurtje, binnen. Zonder rook. Want jongens, het blijft gewoon een theater hè en straks heb je toch ineens de brandweer op het podium en dat is te druk.

Yentl en de Boer zijn er weer klaar voor. Na twee synchroon geboren baby’s keert het muzikale cabaretduo weer terug op het podium met een verzameling van hun beste werk tot nu toe en gloednieuwe liedjes.

Exclusieve tour langs vijf theaters!


Je kunt Yentl en Christine kennen van hun muzikale bijdrages aan programma’s als Pauw, RTL Late Night en Opium TV. Of van hun liedjes, op de radio, van Frits Spits of via-via. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. Niet voor niks ontving het cabaretduo de prestigieuze Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied (Ik heb een man gekend) en werden ze genomineerd voor het nummer Stop de Tijd. De afgelopen twee theaterseizoenen toerde het duo door heel Nederland met hun bejubelde voorstelling Magie en brachten ze hun derde album Morph uit.


'Hun muziek heeft een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur.’
★★★★ De Volkskrant

‘Zuivere samenzang, mooie composities en gevarieerde liedteksten, die pakkend, maar ook vaak fantasierijk of bizar zijn.’
Theaterkrant
di 22 jun 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
19:00
Prijs € 27,50
Cabaret
Tickets Zet op wensenlijst
Info

DEZE VOORSTELLING IS VERPLAATST VAN 7 APRIL 2021 NAAR 22 JUNI 2021

 

 

C

Yentl en de Boer waren op bezoek bij
Tijd voor MAX 

Kijk hier de aflevering terug