De Kampvuursessies

Yentl en de Boer

De Kampvuursessies

Yentl en de Boer

Kom lekker binnen, we steken een fikkie aan en gaan muziek maken! We kunnen niet wachten om onze mooiste en grappigste nummers weer voor jullie te spelen, en om onze nieuwe liedjes voor het eerst te laten horen. Met twee fantastische muzikanten, een heleboel instrumenten en een stapel hout komen we jullie kant op. Een kampvuurtje, binnen. Nep he. Want jongens, het blijft gewoon theater. En anders gaat het brandalarm…. Moet iedereen naar buiten… Wordt het afgelast… Moeten we een nieuwe datum prikken…. Is gewoon gedoe. Een nep-vuur dus. 

Winnaars van de Annie M. G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied!


Na een jaar van schrijven tijdens kantooruren, te uitgebreide lunches en lange avonden op de bank zijn Yentl en Christine meer dan ooit toe aan optreden. Tussen de lockdowns door speelden ze al een paar keer de Kampvuursessies en kregen ze lovende recensies én de Annie M.G. Schmidtprijs voor het beste theaterlied. Deze prijs wonnen ze eerder al eens voor Ik heb een man gekend, dit keer won Het is begonnen. Pers en publiek prijzen hun kraakheldere samenzang, sterke teksten en bizarre fantasie. 
 

vr 19 nov 2021
Theater aan het Vrijthof:
Papyruszaal
20:00 - 21:30
Prijs € 27,50
Cabaret
Tickets
Zet op wensenlijst
C

‘De sfeer tijdens De kampvuursessies in Carré was uitstekend’ ‘… heeft hun muziek een troostrijke werking op de luisteraar, die zich maar al te graag even komt warmen aan dit intieme kampvuur.’

de Volkskrant ★★★★

‘Als Yentl en de Boer een liedjesprogramma spelen, zit je gebakken’

Theaterkrant

Yentl en de Boer waren op bezoek bij
Tijd voor MAX 

Kijk hier de aflevering terug

Toetsen

Charly Zastrau

Foto

Anne van Zantwijk, Bart Heemskerk