Een avond met mij

Ronald Snijders

Ronald Snijders - Een avond met mij

‘Groot feest van absurditeiten, woordgrappen, slapstick en maffe liedjes’, zo oordeelde de Volkskrant over het vorige programma van Ronald Snijders. Hij staat dit seizoen tien jaar in het theater en dat viert hij met zijn vijfde show.

In Een avond met mij gaat hij terug naar hoe alles begon: met de mensheid, met de taal, met zijn aankomst bij het theater. Swingende verhandelingen, indrukwekkende versprekingen, kortstondige liedjes, normale humor, nieuwe pincodes en natuurlijk een exclusief interview met de allereerste mens op aarde: welkom in het gekantelde universum van Ronald Snijders.
 

vr 7 jan 2022
Theater aan het Vrijthof:
Bovenzaal
20:30 - 22:00
Prijs € 16
Cabaret

Zet op wensenlijst
C

Over Ronald Snijders
Snijders maakte eerder de theatervoorstellingen: Verkeerde Benen, One Man Show, Welke Show en Groot Succes 2. Ook schreef hij onder andere De Alfabetweter en De Schrikkelkalender en maakt hij samen met Pieter Jouke het televisietheaterprogramma De Staat van Verwarring. Regelmatig is hij te gast bij talkshows, met name als specialist op het gebied van absurdisme en taal.

Ronald Snijders - Een avond met mij Ronald Snijders - Een avond met mij Ronald Snijders - Een avond met mij Ronald Snijders - Een avond met mij

FOTOGRAFIE

Bob BronshofF

Jaap Reedijk